Antique Engines and Old Iron
[Home] - [HELP] - [Forums] - [Library] - [Photo Gallery] - [Groups] - [Classified Ads] - [Subscribe] - [Links] - [Books] - [Sponsors] -

Go Back   SmokStak > SmokStak® Antique Engine Community > Antique Gas Engine Discussion > Antique Engine Photos
Forgot Password? Join Us!

Notices

Antique Engine Photos OLD gas engines, hot air engines, Diesels and steam engines. An electronic photo gallery to showcase the best of your old engine collection.

Antique Engine Photos

600 hp SNOW Engine Start and Running for 20+ minutes - 2013 WMSTR


this thread has 1 replies and has been viewed 2246 times

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-02-2013, 02:48:49 PM
Crosshair Crosshair is offline
Registered-I
 
Join Date: Sep 2011
Location: Grand Forks, North Dakota
Posts: 91
Thanks: 7
Thanked 111 Times in 22 Posts
Default 600 hp SNOW Engine Start and Running for 20+ minutes - 2013 WMSTR

I took my GoPro to the Western Minnesota Steam Threshers Reunion and set it up to take a long video of the 600 hp SNOW engine they have there being started and running.



Full HD quality. I just left the camera running while I took closer up video around the engine. I'm the idiot in the blue shirt and black backpack.

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

Well shoot, looks like the link got screwed up. Here is the direct link again.

600 hp SNOW Engine Start and Running for 20+ minutes - 2013 WMSTR
Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to Crosshair For This Post:
Sponsored Links
  #2  
Old 09-02-2013, 08:00:20 PM
Crosshair Crosshair is offline
Registered-I
 
Join Date: Sep 2011
Location: Grand Forks, North Dakota
Posts: 91
Thanks: 7
Thanked 111 Times in 22 Posts
Default Re: 600 hp SNOW Engine Start and Running for 20+ minutes - 2013 WMSTR

Sorry, the GoPro splits video into different files and it looks like I added some transition effects where I didn't mean to. I have fixed this and am in the process of re-uploading the video. You will be able to find it here once it completes.

600 hp SNOW Engine Start and Running for 20+ minutes - 2013 WMSTR
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Crosshair For This Post:
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

F o r u m Jump

Similar Threads Chosen at Random
Thread Thread Starter F o r u m Replies Last Post
Coolspring Power Museum Show Video June 2013, 20 minutes Gil Garceau Antique Gas Engine Discussion 5 06-21-2013 08:12:04 AM
Lincoln Pipeliner SA 200 starts missing after running approx. 20 minutes RonnieT Magnetos, Ignition Coils and Spark Plugs 5 10-15-2012 04:05:06 PM
Onan 4.0 CCK-3CR shutting down after running a few minutes John Ward Onan Generators 9 06-04-2012 01:00:40 PM
Onan 5.0 BGA-xxxxx dies after running 30-45 minutes wxyoung2008 Onan Generators 15 10-30-2011 12:03:54 PM
Onan BGE consistently stops running after a few minutes scubar Onan Generators 19 02-07-2008 03:54:32 PM


Use "Ctrl" mouse wheel to change screen size.
All times are GMT -4. The time now is 08:57:13 AM.

Smokstak and Enginads site search!


All use is subject to our TERMS OF SERVICE
SMOKSTAK® is a Registered Trade Mark - A Community of Antique Engine Enthusiasts
Copyright © 2000 - 2016 by Harry Matthews P.O. Box 5612 - Sarasota, FL 34277